Företag i Sävar: Så ökar ni rankingen i Google

Håller ditt företag till i Sävar finns det flera sätt på hur ni kan öka er försäljning genom sökmotorer som Google. Har ni hela Sverige som marknad eller ligger fokus på Sävar med omnejd, inklusive Umeå och närliggande orter? För att ranka på lokala sökningar finns det flera kända faktorer som bidrar till högre ranking.


Visa postadress Sävar på hemsidan

Om du har en postadress i eller i närheten av Sävar tätort bör du se till att den visas på hemsidan. Det är många som brukar lägga en så kallad sidfot längst ner som är likadan på startsidan och undersidor.

Ett annat vanligt sätt är att ha en undersida om företaget och sätt att ta kontakt. Där kan man lägga upp företagets adress och även klistra in en kodsnutt som visar en interaktiv karta över Sävar och vart ert företag håller till.

Berätta om företagets koppling till Sävar

Varför anser ni att Sävar är så viktigt för er verksamhet? Det är något som ni bör försöka förklara på er hemsida. Om ni har kontor, fabrik och är aktiva lokalt på orten är det kanske ganska så klart för de flesta att ni vill Sävars bästa.

Ett risktäckande företag kanske inte lägger stort fokus på en sån liten ort som Sävar eller andra omkringliggande tätorter i Umeå-området. Men konkurrensen är tuff kan det vara enkelt att hitta nya kunder genom en nischad SEO-strategi. Då kanske ni hittar en lucka i marknaden som era konkurrenter inte funnit ännu. Sävar kan vara er väg till att etablera nya kundrelationer som därefter får ringar på vattnet till Holmsund, Vännäs och in mot Umeå tätort.

Kataloger med företag i Sävar

När en sökmotor skapar sökresultat används massor av olika signaler och deras algoritm väger dessa för att ge det bästa resultatet. Om du har skapat en egen hemsida kommer det mest troligt inte att räcka i sig självt för att du ska synas.

Du måste se till att ditt företag omnämns på flera andra sajter så som till exempel företagskataloger likt Eniro eller Hitta.se. Vill du öka möjligheten för ert företags hemsida att synas på lokala sökning måste du se till att det är er adress i Sävar som syns där. Försök också att få de att länka till er hemsida så det blir tydligt för sökmotorerna att er hemsida riktar sig till kundgrupper i Sävarområdet.